Tietoa ja taustaa tästä sivustosta

Tällä hetkellä informaatiotulva on valtava - ja jokainen nettisivu ja sovellus on valitettavasti tehty eri logiikalla. Opetan työkseni senioreille digitaitoja ja tiedän kokemuksesta, että suuri osa tiedosta ei tavoita ihmisiä ellei tiedon saamista yksinkertaistaisteta.

Uskon vapaaehtoistyön, sekä joukkoistetun ongelmanratkaisun ja kehittämisen voimaan. Ne ovat jokaiselle mahdollisuus kokea itsensä tarpeelliseksi tässä myrskyssä, jossa moni joutuu muuten olemaan kotona avuttoman toimettomana. Itse olen löytänyt nykyisen työni vapaaehtoistyön kautta. Suuri kiitos niille ystäville, jotka ovat antaneet palautetta tämän sivuston kehittämiseksi.

Toivon olevani väärässä mutta on uskon, että julkisen sektorin toimijat tulevat tarvitsemaan paljon vapaaehtoisia lisäkäsiä karanteenissa olevien, ja muuten tilanteen runtelemien, auttamisessa. Enemmän kuin nykyiset viralliset tarve ja resurssiarviot antavat ymmärtää. Siksi yksi tämän sivun tarkoitus on opastaa ihmisiä, jotka ovat valmiita auttamaan omassa yhteisössään. Keinoja avun tarjoamiseen - fyysisesti ja henkisesti - on rajattomasti.

Talvisodan henki on meillä geeneissä. Nyt on aika puhaltaa se liekkiin.

- Marko Torppala -

 

Marko Torppala - huolestunut kansalainen